Hoofdmenu

Spel& Bommelerwaard

Van Heemstraweg West 11A
5301 PA Zaltbommel

Hulp nodig?
Telefoon: 0418 - 72 68 40 of 0418 - 63 42 31 (elke werkdag tussen 9 en 12 uur)

Hoofdcontent

Kernteam sport

Het kernteam sport bestaat uit:

 

Mijn naam is Adrien van Selm - vd Vliet en ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut in de Bommelerwaard. 

Als professional op het gebied van het bewegend functioneren van kinderen zal ik binnen het kernteam sport mijn rol als adviseur vervullen. 

Het is ongelooflijk belangrijk dat alle kinderen in de Bommelerwaard tot de keuze van een sport kunnen komen. 

Plezier in bewegen moet je jong al ervaren om in de toekomst een actieve leefstijl vol te kunnen houden. 

Hallo, ik ben Joost Claassens, samen met mijn vrouw en onze 2 kinderen wonen we alweer heel wat jaartjes in Zaltbommel. Alle vier sporten we veel. Onze kinderen zwemmen bij de zwemvereniging, mijn vrouw loopt hard en ikzelf fiets en loop hard.

Met het sportakkoord hoop ik te bereiken dat meer mensen kunnen gaan sporten.

Eén van de zaken die ik hierbij graag aan zou willen pakken, is zoeken naar meer efficiëntie binnen de verschillende verenigingen.

Meer tijd voor sporten, minder voor administratie.

Mijn naam is Emma van Maris, woonachtig in Zaltbommel getrouwd met Steven en moeder van Alicia. Ik ben geboren in Zaltbommel en groeide op in de balletschool van mijn moeder, Balletschool Paulette Willemse. Dans is daarom ook iets wat ik mijn hele leven gedaan heb en om mij heen gehad heb. Sinds 2015 heb ik samen met mijn moeder de leiding over de balletschool die sinds 1974 al bestaat. Ik vind het heel belangrijk om dans toegankelijk te maken voor iedereen. Jong, oud, beginner of gevorderd. Het maakt niet uit, als je maar lekker aan het dansen bent en er je passie en energie in kwijt kunt. Daarom neem ik ook deel aan de Sportraad, omdat ik het belangrijk vindt dat iedereen kan sporten. Of dat nu dans, voetbal, tennis, pilates, volleybal of wat dan ook is. Ik hoop met de Sportraad ervoor te kunnen zorgen dat wij de vele sportclubs, verenigingen en andere bewegings instituties die Zaltbommel kent te kunnen helpen om nog meer mensen te bereiken. 

Mijn naam is Marcel Mutsaers. Sport en beweging speelt al sinds mijn jeugd een centrale rol in mijn leven. Als kind was ik al fanatiek en gedreven. Nog steeds vind ik het leuk om bezig te zijn met sport. Surfen, zeilen, fitness, fietsen en schaatsen zijn sporten waar ik veel plezier aan beleef. Na mijn opleidingen (C.I.O.S., fysiotherapie(prop), Arbo en Management) ben ik mij op het werkveld verder blijven ontwikkelen. Inmiddels ben ik al zo’n 25 jaar professioneel actief, en mijn grootste drijfveer is om met mijn kennis en ervaring anderen te kunnen helpen met het maken van keuzes voor een betere balans en/of levensstijl. Mijn visie ten aanzien van gezondheid en levensstijl wijst vooral in de richting van ‘een goede balans’.  Balans tussen werk en privé, maar ook tussen uitdaging en comfortzone, beweging en rust. Beweging is goed, maar goede beweging is beter! Ik wil graag een actieve rol spelen in het optimaliseren van een goed en veilig beweegklimaat in onze regio. Bijvoorbeeld door subtiele aanpassingen aan de omgeving, zodat inwoners uit onze regio eerder bewust/onbewust gezonde keuzes maken en meer gaan bewegen (nudging).

Mijn naam is Jan Burg, geboren en getogen in Kerkdriel. Hier woon ik nu overigens nog steeds met mijn vriendin Lesley Lentjes en onze dochter Vajèn.

Bij DSC in Kerkdriel op 5-jarige leeftijd begonnen aan mijn actieve sportloopbaan en deze hier ook na wat omzwervingen beëindigd tien jaar geleden. 

Sinds die tijd fiets ik en speel ik padel, maar dat is vooral recreatief. Verder ben ik ook druk geweest als Hoofd Jeugd Opleidingen bij DSC de afgelopen jaren.

Hier ga ik aan het eind van het seizoen mee stoppen en doel is om mijn opgedane ervaring breder in te zetten voor alle verenigingen in de Bommelerwaard.

Mijn naam is Patricia de Geus, werkzaam bij Welzijn Bommelerwaard. Ik ben de coördinator van het Spel& team en werk zelf ook uitvoerend als buurtsportcoach.
Ons doel is om meer mensen, van jong tot oud, met plezier te laten bewegen in de Bommelerwaard. Sport moet toegankelijk zijn voor iedereen. Scholen, maatschappelijke instanties, sport- en beweegaanbieders spelen een belangrijke rol dit doel te bereiken.

Door de handen ineen te slaan kunnen we de kracht van sport benutten.

 

Contact: kernteamsport@welzijnbommelerwaard.nl