Hoofdcontent

Alle doelgroepen in beweging tijdens de nationale sportweek van Spel&

Meer dan 1300 inwoners uit de Bommelerwaard deden mee aan verschillende evenementen

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 september hebben meer dan 1300 inwoners uit de Bommelerwaard deelgenomen aan verschillende evenementen, georganiseerd door team Spel&, Welzijn Bommelerwaard.

 

Voor mini’s, jeugd, jongeren, volwassenen, senioren én mensen met een beperking waren er tal van evenementen in het kader van de nationale sportweek. Een week om iedereen in beweging te krijgen en het plezier daarvan in te zien. Inwoners konden zich aanmelden via het bekende platform www.bommelerwaardbeweegt.nl voor een clinic stuntsteppen of padel, een (walking)- voetbaltoernooi, luchtkussenfestijn, potje jachtseizoen, mini & maxi activiteit en de colorrun.

 

Team Spel& ziet ieder jaar weer een groei van het aantal deelnemers. Het is een drukke, maar ontzettend gezellige week. De buurtsportcoaches genieten van de opmerkingen van kinderen; ‘Juf, ik zie u deze week wel 4 dagen! Tijdens de gymlessen én met het voetbaltoernooi, het luchtkussenfestijn en ik doe ook mee aan de colorrun! ‘ De buurtsportcoaches kijken terug op een succesvolle week.

 

De volgende evenementen staan al weer voor de deur. Aanmelden voor de herfstvakantie activiteit én de obstakelrun kan al via deze website!