Hoofdmenu

Spel& Bommelerwaard

Van Heemstraweg West 11A
5301 PA Zaltbommel

Hulp nodig?
Telefoon: 0418 - 72 68 40 of 0418 - 63 42 31 (elke werkdag tussen 9 en 12 uur)

Hoofdcontent

Corona update

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Het advies van het RIVM is leidend. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen.


Voor sportverenigingen/cultuuraanbieders
Het advies is dus ook om BINNEN activiteiten de komende weken niet door te laten gaan. Wij willen jullie verzoeken om het niet te annuleren, maar uit te stellen. Deze kinderen hebben tenslotte allemaal ingeschreven om een keertje kennis te maken met jullie sport/activiteit. BUITEN activiteiten kunnen daarentegen wél doorgaan. 
 
Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om dit zelf (als aanbieder) te communiceren met de kinderen. Via het beheerscherm op www.sportstimulering.nl kun je de ingeschreven kinderen (lees ouders) een mailtje sturen dat de activiteit wordt ingehaald op een nog nader te bepalen datum/tijdstip. Dit doe je door op de activiteit te klikken, dan op tabblad ‘inschrijvingen’ en selecteer vervolgens alle namen van de kinderen.


Voor kinderen/deelnemers
Ondanks Corona, blijft het altijd mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten. Hou er echter rekening mee dat de kans groot is dat deze activiteiten voorlopig niet of aangepast door zullen gaan. Indien de aanbieder jullie nog niet heeft ingelicht, neem dan zelf even contact op met deze betreffende aanbieder. Alle activiteiten zullen later worden ingehaald. Indien blijkt dat uitstel onverhoopt niet mogelijk is worden de gemaakte kosten van betaalde cursussen uiteraard teruggeboekt. 


Wij hopen op jullie begrip!