Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Ben je op zoek naar een leuke en actieve zwemvereniging voor je kind tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan is Wahoo Swimming de perfecte plek! Bij Wahoo Swimming draait alles om plezier hebben in het water terwijl je ook je zwemvaardigheden verbetert.

Onze vereniging biedt een breed scala aan activiteiten en trainingen voor kinderen met een zwemdiploma B. Ons ervaren en enthousiaste team van coaches staat klaar om je kind te begeleiden en te helpen zijn of haar zwemvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je kind nu wil werken aan het verbeteren van zijn techniek, zijn conditie wil opbouwen of gewoon plezier wil hebben met vrienden in het water, bij Wahoo Swimming kan het allemaal!

Bovendien bieden we ook regelmatig leuke activiteiten en evenementen aan, zoals zwemwedstrijden, spelletjesdagen en zwemkampen. Zo krijgt je kind niet alleen de kans om beter te worden in zwemmen, maar ook om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te beleven.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor een proeftraining bij Wahoo Swimming en laat je kind kennismaken met de fantastische wereld van zwemmen!

Aanstaande activiteiten:

Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar
Datum nog onbekend
5 t/m 12 jaar