Na de wandel-, zwem- en fiets4daagse is er nu ook de fitness4daagse. Het is voor de tweede keer  dat de ‘Fitness4daagse’ wordt georganiseerd. Het is een initiatief van branchevereniging Fitvak met de Hersenstichting als goed doel hieraan gekoppeld.

Gedurende een hele week kan men voor slechts € 10,– deelnemen aan alle fitnessactiviteiten en groepslessen bij Fitline Fitnessclub en squash in Zaltbommel.  Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan De Hersenstichting.

Fitline Fitnesscentrum & Squash biedt talrijke activiteiten voor een gezonde leefstijl. Naast fitness zijn er ook mogelijkheden voor diverse groepslessen, Squash, Sauna of  dans en ontspanning.  De service van Fitline garandeert persoonlijke aandacht, coaching en advies, professionele docenten en begeleiders, persoonlijke trainingsadviezen,  gratis consulten en 7 dagen per week open met ruime openingstijden.

Tijdens de Fitness4daagse kan men op een laagdrempelige manier zelf ervaren hoe bewegen een opstap kan zijn naar een actieve leefstijl. Men kan kiezen voor een individueel trainings- of oefenprogramma of kiezen voor groepslessen.

Alle activiteiten starten bij Fitline Fitnessclub & Squash in het Walstraatje 1 te Zaltbommel.

Hoe in te schrijven: Opgeven en inschrijven kan via de website www.fitness4daagse.nl

Kies  Zaltbommel / Fitline Zaltbommel als locatie.

Bij aanmelden ontvangt men een stempelkaart. Op vertoon van een volle kaart na 4 keer sporten ontvangt men een persoonlijk fitness4daagse certificaat.

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.